Suscríbete Ahora
En directo

Càpsula FutbolNet repte Humilitat #CulersACasa 2019/2020 Versió Castellà

FutbolNet Coronavirus. Activitat 4: HUMILITAT - LA FOTOGRAFIA Persona/es: Dues o més persones (rol de fotògraf i persona fotografiada) Material: El material que es trobi a casa. Objectiu del joc: Identificar les diferències. Explicació del joc: Una persona fa de fotògrafa i observa la zona d’una habitació de la casa (habitació sencera, prestatgeria, armari, una de les parets...). L'altra persona es situa a l’habitació de la casa i es queda immòbil com per a ser fotografiada. La fotògrafa ha d’observar i memoritzar la posició de la persona fotografiada i tots els elements presents a la zona que anteriorment han delimitat. Després d’un temps d’observació (1 minut), la fotògrafa surt de la zona de joc i la persona fotografiada fa 5 canvis (d’elements de la zona i possiblement també la seva posició). La fotògrafa ha d’esbrinar quins canvis s’han produït a la zona.

01:14
Añadir a la lista Añadido a la lista
Força Barça
Força Barça
Cerrar
Culers

Culers

¡Súmate al equipo y marca tu primer gol con las ventajas de ser un Culer!
Match Highlights & Replays
El pitido final será solo el principio. Vuelve a disfrutar de todos los partidos de la UEFA Champions League, La Liga, la Copa del Rey y muchos más.
Sorteos y premios semanales
Entra en el equipo de Culers para poder participar en sorteos, ganar entradas para los mejores partidos y obtener productos azulgrana solo para ti.
Experiencias de participación y comunidad
Cada semana y estés donde estés te informaremos sobre todo lo que sucede en el Club
o
¿Ya formas parte de Culers? Inicia sesión ahora